Referenser

Jag har gått en healingkurs hos Eva våren 2018.
För det första så kände jag mig så varmt välkommen. Energin hemma hos dig är varm och go precis som du själv.
Gillade allt! Enkelheten, presentation av oss i gruppen och dig.
Varva teori, samtal med praktiska övningar. Att du även tog exempel i form av egenupplevda händelser, berättelser.
Det var lagom antal deltagare, vilket gjorde att jag hann prata och öva med nästan alla. Nyttigt att få fler exempel på personliga variationer.
Lunchen var perfekt! Enkel, nyttig och jättegod rakt av. Sååå mysigt med promenaden efter lunchen också.
Fortsätter med att berömma dig Eva! Du är jättebra på det du gör och får fram budskapet på ett bra och enkelt sätt. Ger tid för frågor som dyker upp och förklarar på olika vis. Jag är mer än nöjd!
Vill fortsätta med det jag lärt mig och det här har gett mig mersmak på healing världen och allt däromkring. Åsa Säfström

Varit en fantastisk kurshelg nov 14 med Eva som inspiretat oss i utveckling till Diplomerad intuitiv healer...Lättsamt trevligt glatt och Eva gör det så naturlig och enkelt. Även varit på några cirklar och det blir flera.
Även fått The reconnection via Eva och jag känner mer tydligt inom mig min väg...Rekommenderar dig varmt.
Elisabeth Lindmark
En fantastisk resa

Det började med att någon berättade att en hundvalp blivit healad hos en kennel och blivit frisk…
Men det var några år sedan och kenneln fanns inte längre kvar.
Vi sökte då efter någon som kunde heala djur och det måste finnas någon mening med allt för när Evas hemsida dök upp så kändes det helt rätt – och med stor tacksamhet kan vi bara konstatera att vi alla nått fantastiska resultat.

Det började alltså med vår hund som med ett par års mellanrum genomgått operation av sina ögon och fått nya linser.
Efter den sista operationen som gjordes fick han en kraftig blödning och inflammation i ögat.
Synen var helt borta och man var inne på att ta bort ögat helt. Det hade också blivit problem med det först opererade ögat då det börjat komma kristaller på linsen. Veterinärerna visste inte vad som skulle hända där och vår hund kunde alltså bli helt blind.
Vi var så förtvivlade för han var dessutom bara 4 år och en mycket älskad familjemedlem.

Vår kontakt med Eva var helt underbar, hon healade vår hund vid fler tillfällen och var helt övertygad om att han skulle bli bra!
Matte var tvivlande men fick samtidigt en stark känsla av att hon måste tro på Eva. Husse kände direkt att Eva skulle få rätt och var helt övertygad om att det skulle gå bra.
En lång tid med besök hos veterinär och djursjukhus och massor med olika undersökningar tog väldigt på våra krafter.
Jag (matte) fick svårt att sova och hade även under en lång period haft svår värk i en fot mm.
Eva gav mej healing på distans – det var en upplevelse över det vanliga, helt fantastiskt !
Jag sov lugnt om nätter - något som jag inte gjort på många år – och min svåra värk i foten försvann helt! Jag fick verkligen vara med om en förvandling av mej själv, jag fick ett lugn och klarade av den jobbiga tiden på ett sätt som jag aldrig skulle ha gjort annars.
Jag gjorde sedan The Reconnection hos Eva, något som hjälpt mej helt otroligt på många plan – vilken lycka – jag har nu en helt annan trygghet i mitt liv.
Husse  fick också healing av Eva och fick vara med om samma fantastiska resultat.
En väldigt påtaglig hjälp var att han blev helt bra i en arm och hand som han efter en olycka haft värk i och inte kunnat greppa saker.
Han kan nu obehindrat använda handen och värken är helt borta – vad kan man säga – fantastiskt!

Nu till vår hund där allt började.
Det har varit en lång period från höst till vår och försommar. Han har förutom healing, som nu även vi kan ge honom, fått Moxxor samt behandling med healingstav.
Från att vara på väg att bli helt blind har detta hänt.
Först i vintras kunde man konstatera att ögat som man ville ta bort började se mindre inflammerat ut och kristallerna på linsen i det andra ögat inte längre ökat.
Men det var fortfarande en lång resa kvar och under hela tiden höll Eva kontakt med oss och påminde om att hon var helt övertygad om att han skulle bli helt bra!
Och nu !
Vid det senaste besöket hos veterinären – i det mörka undersökningsrummet säger hon – vad har hänt nu då!!  Han har blivit bra i ögat han förut var helt blind på! Jag kan se ögonbotten det är helt otroligt – han ser på ögat - det kunde jag aldrig tro säger hon!
Hon är helt överlycklig, liksom vi, och skall meddela djursjukhuset direkt om det helt osannolika (enligt henne) som hänt!
Så vad kan man säga!
Det Eva gjort oss och vår hund är något så fantastiskt! Vi är så tacksamma och hoppas att vår upplevelse kan få delas med andra !
Under hela denna resa har Eva alltid funnit med oss och med sitt lugn och sin övertygelse hjälpt oss !
Så Eva – vilken gåva du har!

De varmaste tack från Eva Rolf och vovven Torsten
"Eva gav healing till min hjärtsjuka hund, 2 gånger. Han kände snabbt av energierna, slappnade av och somnade. Hans tillstånd blev mer stabilt efter sessionerna. Fotot är taget 5 minuter in på behandlingen.

Jag fick också healing. I mitt stressade tillstånd "spjärnade jag emot". Och spände mig. Eva berättade om en manlig själ som fanns nära mig och som gärna ville hjälpa mig. Hon beskrev honom som någon som jobbade med konst och skulpturer. Jag blev lite besviken. Pappa hade varit konstnär, men inte skulptör. Hon kom ju nära i alla fall, tröstade jag mig. Följande helg berättade mamma för en bekant om det halvår min familj bott i Finland, när jag bara var ett år. De hade hyrt ett hus med en stor trädgård. "Den sommaren gjorde Nadjas pappa hela trädgården full med skulpturer", berättade hon.

Så ja, jag kan varmt rekommendera Eva :)
Nadja C Martinsson

"Jag vill varmt rekommendera en healingbehandling med Eva. Hela Eva fullkomligt strålar healing och värme. Hon har dessutom en mycket ödmjuk och kärleksfull framtoning som gör att man känner sig mycket trygg och omhändertagen"
-MariaTherese Bohman Agerhill


"Jag kom av en slump (finns inga såna..inte de av god natur..) i kontakt med Eva efter att en hel del traumatiska saker hade hänt i (hela) mitt liv, både gammalt och färskt, och jag satt med min eländiga kroniska värk, som var riktigt illa; Dålig hälsa, meningslöshet, frågor, döda föräldrar som ryckts bort inom 5 månader, och undrade: ”Var går jag från detta, vad gör jag när ingen lysssnar? Vad går mitt liv ut på? Var hittar jag en mening med Livet? Vem ÄR jag??”
Jag tog kontakt med Eva genom en släkting som var snäll, omtänksam och vänlig nog att rekommendera henne och berätta kort om vad det hela gick ut på.
Eva bokstaligen föll ner i mitt knä när jag som bäst behövde det, både fysikt, psykiskt och andligt.
Att få denna universella, otroligt starka energin i sig genom universell heling var för mig obeskrivlig. Jag reagerade kanske inte som snittet; jag fick ”rensa ut” det gamla innan det nya fina, rena, ljusa kunde träda in. Jag fick mer ont än vanligt, men fick av Eva hjälp med kortare distanshealingar som snart fick mig upp ur brunnen. Min hemska höftvärk som skulle stelopereras är i stort sett bortblåst. Numera springer jag, alltså löper, och tränar som aldrig förr. Energin är alltid här! I mig!

The Reconnection var för mig en helt otrolig upplevelse som de flesta kanske inte är förunnade att uppleva, men jag fick det, vilket jag varje dag tackar Universum och dess medhjälpare för, och jag kommer minnas det så länge jag lever. Jag kände bokstavligen hur jagv delades, öppnades på mitten och sen kom det Ljus och Kärlek. En obeskrivlig upplevlese.
Efter detta har det inte funnits något annat för mig än denna vidunderliga, fantastiska energi; ”breathtakting” säger man på engelska. Det är det enda ord jag kan komma på för att beskriva detta enorma Ljus och denna underbara Kärlek. Jag är nu själv Reconnective Healer sedan några kurser och månader tillbaka, och jag älskar det. Jag kommer aldrig någonsin lämna det, utan sträva framåt. Det finns ingen återvändo, det finns inget annat. Det är magi. PIGG blir man också, och personlighetsförändrad, genom Ljus och Kärlek. Förunderligt!

Nu vet jag exakt var jag står, vem jag är och vart jag ska. Jag har aldrig i mitt liv varit så enormt stark inuti. Och att ta beslut? Det finns inget velande mer, vilket det fanns massor av förut. Inga tveksamheter alls längre, inte vad gäller någonting. Jag vet exakt vart jag ska och vad jag är ämnad för. Universum är ständigt bakom min rygg och ser till mitt bästa.
Denna upplevelse är mer än guld värd. Den kan inte jämföras med någonting annat.

Tack Eva för att du introduceraede mig till denna ernerig! Tack Eva för alla dessa enorma upplevelser och för all din enorma hjälp, ditt intet sinande tålamod, din värme och kärlek och ditt Stöd! Detta borde varenda människa uppleva. Tack Eva, Universum och vår Skapare".
-Anne Åkerblom


"Innan jag tog 3 healing behandlingar av Eva, så var jag deprimerad, oroad och ganska trött på tillvaron. 1:a healingen kändes som att träda in i ett stort lugn. Jag blev som en filbunke. Jag gick in en mycket djup avslappning som var mycket uppfriskande. 2:a healingen kände jag återigen detta stora lugn och såg även vackra färger i regnbågens alla kulörer under sessionen. Jag kände hur mitt huvud drog åt sig av energierna som en svamp. Jag blev väldigt trött efteråt och det blev en tidig kväll den dagen och jag sov som en stock och fick välbehövlig vila. Även under 3:e healingen gick jag ner i en djup avslappning och jag kände en värme strömma till huvudet ännu denna gång och även utmed ryggraden. Efter alla healingsessionerna är jag inne i helt andra energier. Jag känner mig gladare och mer tillfreds med mig själv. Som om jag är mer integrerad i mig själv och i balans."
-  Tina Falk Lindholm


"Det första uppenbara som hände mig när jag fick healing av Eva, var det välbefinnande jag kände. En oerhörd glädje spred sig från mitt bröst och fyllde snart hela mig. Jag har också fått distanshealing och jag känner omedelbart den helande energin som kommer till mig. Mina, av läkare kallad kroniska, andningsbesvär har lättat påtagligt och jag har lätt att i vardagen komma tillbaka till känslan av välbefinnande som jag fick vid behandlingen. Eva har helhetssyn och hon delar kärleksfullt med sig av sin kunskap. Jag är oerhört tacksam över att jag träffat Eva och fått ta del av hennes gåva."
- Britt-Mari Fällmar


Både jag och min fru tackar för the Reconnection som vi fick i våras. Eva utstrålar ett lugn som gör att man kan koppla av. Jag har kommit igång med det jag vill göra i livet och börja ta bort sådant som jag inte mår bra av och har någon nytta av längre. Man får verkligen en energikick så att man kommer igång med sådant man vill. Man får starkare energi om man sysslar med healing.
- Andreas och Camilla