Om Evas Healing

Mitt namn är Eva Carlsson och jag är utbildad och certifierad Healer. När jag läste Eric Pearls bok "Väck din inre healer" kände jag en förstärkning av healingkraften genom en brinnande aktivitet i händerna. När Eric Pearl kom till Stockholm 2008 deltog jag i utbildningens alla tre steg och det har helt förändrat mitt liv. 2009 var jag en av de sex första i Sverige som klarade testen och blev certifierad Reconnective healing Practitioner. Jag har sedan dess gått flera olika kurser inom Healing bl a Magnified Healing, Transhealing, Soul Body Fusion, Pyramidhealing, Instant Transformation, Atlantean Healing, SunMa healing mm. Idag har jag utvecklat min egen modell av Healing där jag arbetar Intuitivt och förmedlar information som är viktig för din utveckling.

Sedan början av 2009 har jag arbetat med Intuitiv Healing, Krafthealing och från och kan nu även erbjuda Atlantean Healing och Instant Transformation. Min mottagning är i Storvreta strax utanför Uppsala. Där tar jag emot för både Intuitiv Healing, Instant Transformation och Krafthealing. En stor del av min verksamhet sker på distans. 2014 startade jag mitt nya aktiebolag, Moldavit AB.

Större delen av mitt liv har jag arbetat med försäkringsfrågor och hjälpt många människor hitta pengar som de inte trodde sig ha rätt till. För mycket pappersarbete har gjort att jag nu lämnat detta helt. Nu stöttar jag människor med personlig utveckling och healing. Stöter jag på dig som har möjlighet att få försäkringsersättning ställer jag självklart upp med råd eftersom jag har en bred erfarenhet inom området.

Jag är gift och har tre underbara barn och fem barnbarn. Familjen har nu utökats med en hund som ser till att jag får mina skogspromenader regelbundet. Mitt arbetsliv har varit en stor del i försäkringsbranschen. Där jobbade jag också så hårt att jag blev utbränd. En sådan upplevelse förändrar  livet totalt. Med min erfarenhet har jag kunnat stötta många. Jag stortrivs med att ägna mig helhjärtat åt Healing och personlig utveckling.

Hösten 2012 startade jag mina Healingkurser. Nästa kurs blir våren 2023.

I kombination med Healing arbetar jag med personlig utveckling. Min förmåga att lyssna och hjälpa andra människor att komma vidare i livet, har gjort att det i kombination med healingen utvecklat dem med fantastiska resultat. Min livserfarenhet gör att jag vet hur det känns att vara utbränd och tappa fotfästet i livet. Utifrån denna erfarenhet kan jag ge tips och idéer att komma ur detta och gå vidare. Jag anordnar även kurser i Intuitiv Healing och Personlig Utveckling.
Hos mig får du också möjlighet att prova Bemer. Jag använder den själv och har på kort tid blivit av med flera krämpor, fått massor av energi och en vassare koncentrationsförmåga. Det tackar man ju gärna ja till! Mer info
Jag arbetar också med samtal och olika självhjälpsmetoder. Tillsammans ger alla dessa faktorer ett kraftpaket som jag har glädjen att erbjuda dig. Min största belöning är ditt ökade välmående!

Jag anordnar själv en meditationsgrupp och deltar regelbundet i andliga utvecklingscirklar.
Två kursveckor har jag utvecklat mig på Arthur Finley College, Stansted Hall, England.