Intuitiv Healing

Intuitiv Healing är en unik healingmetod som kan ge dig läkande på många olika plan. Healingen arbetar på en högre frekvens och de flesta vittnar om en starkare känsla mot vad de tidigare upplevt under andra healingsessioner. Under healingsessionen får jag också upp information om vad du behöver tänka på och kanske ändra på för att må bättre. Healingen ger ibland en direkt, märkbar förbättring och ibland upptäcker du inte förrän efter flera veckor att något fantastiskt skett. Energin arbetar länge efter sessionen. De allra flesta upplever att livet känns ljusare och lättare och känner större tillit till att allt är som det ska vara.
Jag kombinerar healingen med Instant Transformation "Omedelbar transformation baserad på Kvantfysik" som också skapar förutsättningar att läka.

Jag rekommenderar 1-3 täta healingsessioner, helst inom en vecka. Gör sedan ett uppehåll för att låta kroppen anpassa sig och låta läkningen pågå i lugn och ro. Har du problem som behöver mer läkning, eller att något nytt dykt upp, kan du ta ytterliggare någon healingsession. Sessionen tar ca 1 tim och då ingår tid för samtal. Priser hittar du längst ner på denna sida. Undvik parfym och starka lukter.

Var avslappnad, förväntansfull och öppen för att lättare ta emot energifrekvensen - för bästa effekt. Om du tänker på något du är tacksam för går healingen in lättare. Då får du den healing som Universum bestämt är det perfekta för just dig.
PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmV2YUBldmFzaGVhbGluZy5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5Cb2thIHRpZDwvYT4=

Djurhealing

Jag har själv två hundar som är uppväxta med healing. Dom njuter i fulla drag och brukar lägga sig på rygg och ta emot. Pang och är en Slovensk Kopov som är fyra år och Bom är en blandras gråhund/vaktel och är 1 år. Har de skadat sig, sträckt sig eller mått dåligt ger jag Healing.
Jag har ofta kunder från djurvärlden och har haft nöjet att träffa hästar, hundar och katter.
Antingen ger jag healing på plats eller skickar på distans. Healing på djur är mycket effektivt och påverkar både fysiskt och mentalt.
Även här rekommenderar vi 1-3 sessioner och gärna så tätt som möjligt. Priser hittar du längst ner på denna sida.

Distanshealing

Kan du inte komma till mig är distanshealing ett mycket bra alternativ. Intuitiv Healing blir starkare på avstånd. Vi kommer överens om en tid när healingen skall ske och jag tonar in på dig och skickar healing. Vi har telefonkontakt före sessionen och även efter, för att stämma av hur du upplevt healingen och om du har några frågor. Priser hittar du längst ner på denna sida. Distanshealing bokar du på mail eller på telefon 0708-366445

Upplevelser

Upplevelser mina kunder berättat om: Läs gärna mer under referenser!

"Det känns som benen svävar fritt!"
"Min mage är inte uppblåst längre och fungerar mycket bättre!"
"Mina sömnproblem är som bortblåsta!"
"Jag fick en enorm känsla av glädje i hela kroppen och ville bara skratta!"
"Jag kände beröring - fast jag vet att du var någon annan stans!"
"Jag fylldes av positiv energi och fick massor gjort!"
"Jag upplevde andlig närvaro under hela healingen!"
"Detta var den starkaste healing jag upplevt!"
"En stor värme spred sig i hela kroppen!"
"Jag såg ett starkt ljus och underbara färger!"

Krafthealing

Krafthealing (tidigare The Reconnection) består av två sessioner med minst en natt och max 72 timmar emellan. Varje session tar ca 1 tim och då finns också tid för frågor och samtal om hur du upplevt sessionen. Priser hittar du längst ner på denna sida.
Vill du förstärka din kontakt med den nya frekvensen rekommederar jag en personlig Krafthealing. Bli aktiverad och anpassad till vibrationerna på jorden. Krafthealing görs en gång i livet och är sedan permanent. Du får hjälp att finna din livsväg - det du är ämnad för! Allt faller på plats och du känner en naturlig trygghet i dina val. Din egen healingkraft ökar vid sessionen. Du kommer in i flödet - där allt trevligt händer!

Många känner sig vilsna idag - Vet inte vad de egentligen vill göra med sitt liv! Genom Krafthealing  skapas en återkoppling till en ny, högre frekvens, den totala balansen - helheten. Du återfår kontakten med din innersta kärna - ditt innersta jag. Plötsligt börjar allt falla på plats, turen är på din sida och många av dina önskningar slår in! Till och med tiden räcker längre. Fast jag ibland är sen, så hinner jag konstigt nog i tid i alla fall. Efter en Krafthealing tar många itu med sina planer och vet precis vad som är bäst.

Krafthealing ger också helande på djup nivå. Jag har tacksamt bevittnat många mirakel där kroniska problem helt försvunnit.
Linjerna runt jorden och de heliga platserna har förändrats, speciellt de sista 15 åren. Mänskligheten har inte hängt med i förändringen och vi behöver därför anpassas till de nya vibrationerna för att få balans och kunna ta till oss de nya energierna . Vi behöver det för att må bra och utvecklas. Krafthealing ger alla möjlighet att få en permanent uppkoppling till den nya energifrekvensen. Efter en Krafthealing faller allt på plats och du får hjälp att hitta tillbaka till din livsväg, veta vad du egentligen vill med ditt liv. Jag och många med mig vittnar om att helt plötsligt är turen på min sida, allt börjar fungera och jag lyssnar mer på min intuition.

Efter en Krafthealing kommer du att märka att livet förändras och det mesta faller på plats. Förändringen pågår succesivt under de närmaste halvåret/året efter sessionen.
Jag brukar jämföra det med att från att vara en glödlampa och sprida energi runt dig - blir du en laser med fokuserad energi, betydligt starkare!

Instant Transformation

Nu är det möjligt att applicera kvantfysikens teorier i människors vardag. Detta kan ha effekt på deras mentala och fysiska hälsa. Instant transformation "Omedelbar transformation baserad på Kvantfysik" skapar förutsättningar att läka. Fungerar även på distans. Välkommen med din tidsbokning via mail eller telefon.

Priser

Intuitiv Healing750 krTre sessioner2,000 kr
Distanshealing 20 min500 krTre Sessioner 1,300 kr
Djurhealing 20 min500 krTre sessioner1,300 kr
Krafthealing3.000 kr

Betala gärna in på mitt bankgiro 526-0005 / Moldavit AB

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmV2YUBldmFzaGVhbGluZy5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5Cb2thPC9hPg==